Cutii din carton ondulat

Green Packaging / Cutii din carton ondulat

Cutii din carton ondulat

Furnizorii ne pun la dispoziție plăci asamblate prin metode conform stadiului întotdeauna actual al tehnicii, folosind materiale dintre cele mai moderne. Aceste materiale asigură de la caz la caz în condițiile unui gramaj mai mic rezistența corespunzătoare, respectiv materialele de bază se confecționează din straturi selectate anume gândit, și se asamblează conform proiectului pentru funcția dorită. Prin prelucrare, realizăm soluții de cutii de dimensiunea paleților, inserții decupate, mantale tipărite, etc. din carton ondulat.

Materialele de bază din laminate de înaltă presiune (HPL) le prelucrăm inclusiv în varianta cu tratament de suprafață conductiv pentru descărcare electrostatică (ESD).
Cartonul ondulat oferă o gamă largă de posibilități de tipărire. Cea mai simplă tehnologie de tipărire este cea numită screenprint, adică serigrafia. Se folosește de regulă pentru realizarea unor serii mici, cu una-două culori. Seriile mici cu rezoluție mai mare (chiar și 1 singură bucată!!) le realizăm prin tehnologie de tipărire. Tipăriturile mai simple în cantitate mai mare se realizează în 4 culori, tipăriturile de calitate flexo și foto se realizează prin tehnologie offset. Există desigur alte posibilități de înnobilare a suprafeței: inclusiv lăcuirea UV, mată și lucioasă pot fi realizate. Însemnătatea acestora a sporit în mod semnificativ în contextul dezvoltării comerțului prin internet, iar pentru consultanță în privința acestora vă stăm cu plăcere la dispoziție.

Categorie

Produs nerecuperabil

Etichetă:

ambalaj, carton ondulat, nerecuperabile